Saturday, 16 March 2013

I love them !


Assalamualaikum .

Hari ini aku ingat nak buat essay panjang sikit biar berpinar biji mata korang nak baca. Haha. Ok kita terus je ke main point. Lagipun nak hupdate laju laju ni sebab ada kelas jap lagi. Huhu.

That day I told you guys that I went to the UTHM right? So here's an entry about it. 

Universiti Tun Hussien Onn Malaysia
Disebabkan aku join Debat Integriti baru baru ni (8-11 Mac), so lebih kurang 4 hari 3 malam jugak la kat UTHM. First time sampai kat situ so sangattt teruja,hokeh? Tapi agak terkilan sebab tak sempat nak singgah library coz jadual pack sangat. Library dia nampak sangattt2 gojes kot.. (O_o)




Tapi takpela. Next time la ye. :)

Ok,back to the topic. Well, ni FIRST TIME aku join debat kat luar USIM. Sebelum ni join yang dalam usim je macam debat Naib Canselor hari tu. Serius cakap, aku tau aku terpilih join debat integriti ni pun lebih kurang seminggu sebelum pertandingan tu. I was extremely excited because they gave me the chance and most importantly, the TRUST! Yeyyyy! (^_^)


I promised myself that time that I'll give my very best commitment because deeply inside, I knew that they wanted the victory so much. 


Arif..Mimie..Kak Farahin..Abg Izad

My luvly teammates ~ =)

Aku banyak belajar benda baru dalam Debat Integriti ni and honestly it is not that easy to be in a team with them. They are too great that you could feel how miniature you are, too stupid to be compared to them and I don't even dare to voice out takut idea tak best ke apa ke. Sumpah,sangat2 merendah diri.

Tapi, diorang semua sangat best. Tak pernah membeza2 kan antara senior mahupun junior.
Diorang layan aku macam layan adik sendiri, makan minum aku sepanjang kat sana pun ditanggung 200%.. Teharuuu u olls.. =P Mekasehhhh sumeee..


KFC jum!

Malam before bertanding

Ok. Setel soal makan. Tak boleh lebih2. Diet weh. Haha. Alhamdulilah, walaupun kitorang tak sampai final, tapi suku akhir pun kira bersyukur la tu. Yela,team lain kebanyakannya dah final year. Hang tu apa la sangat mimie. Baru first year kottt.. (T_T) 

Tapi,takda hal la. Ada banyak masa lagi nak improve. 5 tahun kot kat USIM. Go mimie go!! =P

Err. Malas la pulak nak menaip. Tengok gambar2 jela ek.. Ngeeee.. =P

Harussssla fokusss kan?? =D

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

WE COULD MAKE THE WORLD JEALOUS ! (^_^)


Ini semua poyooooo! (^^,)

 Yeyyyyy..Saya suka aiskrim!! =D

Muka2 bahagia.. :)

 Balik usim jum ~

 Mereka tulang belakang saya.. =)
  
Last but not least, thanks a bunch to you guys. Terima kasih atas segala tunjuk ajar dan layanan yang begitu baik sepanjang kita kat sana. Terima kasih jugak tolong carikan fakta, teman stay up malam2 nak study usul, bagi semangat bila rasa down dan yang paling penting, halalkan segalanya ek. Sayanggggg korang semua kuwat2! (^_^) 

Moga ukhuwwah yang terjalin kekal buat selama-lamanya.

 Bersama jurulatih terchenta ~ :)






3 comments:

heirizalieyana said...

jom join
http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

Shoutul Humaira' said...

tak jumpa NorIzzanCheHussein ke?

Nurzatil Aqmar Ar Alhan said...

jalan jalan sini ! HEHEE . COMEL jee kawan kawan akak :D

 
Designed by ♥ www.myravea.com ♥