Sunday, 3 June 2012

You hold a SPECIAL place in my heart.. =)


Errr,blog mende kalau seminggu sekali baru update..

Ahh,shadap kamu..I busy,oke? =P huhu..

Tapi , minggu ni aku masuk mengajar dengan muka n perasaan yang bahagia sangat2..sebab apa? Wajib la sebab  aku baru je turun KL last week jumpa girlpren aku..mawu tak hepi..hoho~ =P

“ Weyh,hang lesbo ek mimie?? “

“ Perrrghhh..molek sikit ek ayat tuh yek..saya normal,oke? “ Huhu..Girlpren di sini merujuk kepada kawan perempuan a.k.a KAWAN BAIK aku.. =)

Macam yang aku selalu cakap, bagi seseorang perempuan tu..kawan baik dia adalah segala-galanya dan dia akan sanggup berkorban apa saja hanya untuk kawan baik dia tuh..senang cakap,biar susah senang sama2..suwit kan? Haha..So,disebabkan aku pun perempuan jugak,tipu la kalau cakap aku tak ada kawan baik..

 
Waaaa..tiba-tiba lak terasa nervous la plak nak expose kawan baik sendiri..haha..

Ok2..here you are ~


                                                              NUR ‘AQILAH NORUDIN..

Ermm..satu nama yang terlalu special dalam hidup aku..Masa zaman muda mudi dulu, orang selalu cakap yang kami macam kembar..muka dah la lebih kurang, lepas tu kat mana da mimie, kat situ la ada Qiela..lebih kurang cam hot couple la.. =P n for sure..kami kongsi semua benda..

Makanan aku , makanan dia..

Dorm aku , dorm dia..

Tudung aku , tudung dia..

Duit aku , duit dia..

Kengkawan aku , kengkawan dia jugak..

Laki aku.. errrr..tak kot..taste lain2..haha..


Tapi, ada la seorang hamba Allah ni  pernah tanya kat aku..

“ Mimie, awak dengan Qiela kan rapat..apa yang awak suka, dia pon mesti suka..Tak takut ke kalau korang suka dekat laki yang sama?? “

Ermm..terdiam jap aku..Tapi lepas tu,aku senyum.. “ InsyaAllah,tak kot.. =) *Nauzubillah*

Tapi kan..kami pernah berebutkan laki yang sama kot dulu..Hah ? Sapa??

Alaaaa,mesti la mamat nih..haha..

Desperate abes,kan? Artis pun nak berebut..weeee.. =P

 Tapi, last2 aku tarik diri..Mengalah weyh,,Kite bagi dia kat awak jela, Qiela.. =)

Apa la sangat setakat berkorban dengan kawan sendiri.. Yela,dia dah terlalu banyak tolong aku.. 

Ingat lagi masa zaman aku kat SMAP dulu, aku la manusia yang paling kerap sangat sakit n pengsan sampaikan 2 tahun aku kat sana, kad laporan kesihatan aku dah macam buku teks sejarah tingkatan 2 jek..huhu..

Macam over sangat je ni..

Yela, sikit-sikit sakit..sikit-sikit pengsan..**Lembik betul la hang ni,mimie! (>_<) ** ala,tu citer dulu,oke? Haha..tapi, ALLAH tu maha penyayang..Dia utuskan aku seorang kawan ,seorang nurse yang sanggup jaga aku tanpa sebarang bayaran..

Qiela ni la insan yang sanggup menyusahkan diri dia jaga aku time aku deret sakit je dulu..Err, walaupun aku suka panggil dia “NURSE SINGA” sebab dia selalu marah kat aku sebab susah sangat nak makan ubat, tapi sebenarnya aku tak kesah pun..Aku taw dia marah2, bebel2 kat aku sebab dia nak aku cepat sehat..kan awak kan? =p


Tapi, part yang paling aku tersentuh..bila dia tak pernah terlupa nak datang jenguk aku kat bilik sakit time rehat even berapa lama sangat la time rehat waktu sekolah dulu tu.. and for sure, lepas habis je waktu sekolah, mesti dia akan terus cari aku kat bilik sakit sambil bawak makanan dari DM..perrgghh,aku rasa macam nak nangis je time tu..

Kalau malam2 pulak,dia akan datang teman aku kat dorm..Puas aku suruh dia balik dorm dia, tapi sekejap jela dia balik..bila tengah malam sikit,dia akan datang balik..Aku tahu pun sebab time tu aku tejaga  bila aku rasa ada orang lapkan dahi aku dengan tuala basah dan dia akan berterusan buat benda yang sama tiap2 malam sampai la aku betul2 sehat.. Mekaseh awak!


Sebenarnya, banyak je lagi benda yang kalau aku nak tulis, memang tak tertulis rasanya..banyak sangat..huhu..so,biarlah semua tu jadi kenangan aku dengan dia..** eceh,ayat cam orang kapel je..haha..

Pepun,thanxx for everything,ma dear..Thanxx for being such a best friend of mine..for lending your ears to hear all my RIDICULOUS thought..and thanxx for everything that you spent for me.. I’m praying for another 100 years ahead with u, AQILAH NORUDIN!



           SAYANG AWAK KUWAT2 SAMPAI SYURGA!!



5 tahun lagi..kalau ada rezeki, insyaAllah kita gi jalan sama-sama kat tempat yang awak nak sangat pergi tuh..tapi,make sure jangan kawen lagi time tu yek..ngeee.. =P

Sydney.. =)

** --> kepada anak pakcik Maskori..jaga kawan baik saya ni elok2..U break her heart, I'll break your face! huhu..


 
                                           ** KENANGAN TERINDAH **

kat mana2 pon bley pose.. =D

**mood gegeh **


 ~ SMAP LABU ~



Ehem..suci gle muka.. (^^,)




(^__^)



Seremban 2 ~


Thanxx awak !






video 
* 2 tahun lepas punya video.. =D * 


 



 
Designed by ♥ www.myravea.com ♥